fitline optimaalisetti

Ravintolisävalintani: FitLine Optimaalisetti

Jokapäiväiseen ravitsemukseeni on kuulunut jo jonkin aikaa paljon puhutut FitLine-tuotteet. Tämän olen jo aikaisemminkin maininnut. Nämä ovat siis ravintolisiä, joilla varmistetaan tärkeimpien vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden hyödyllisten ravintoaineiden saanti. Kyse ei ole kuitenkaan peruspilleripurkeista, vaan veteen sekoitettavista jauheista, joista syntyy sitten oikein hyvänmakuisia ja raikkaita juomia. Koska nämä FitLinen jauhot on helppo annostella ja ne voi sekoittaa veteen, on juoman valmistus aika vaivatonta kiireessäkin.

Nestemäinen muoto auttaa ravinteita myös imeytymään paremmin. Lisäksi FitLinen tuotteissa käytetään patentoitua imeytymismenetelmää, joka tekee niistä tehokkaampia kuin useimmista kaupan hyllyiltä löytyvistä valmisteista.

Kokemuksia

Jokapäiväisessä käytössä on siis niin sanottu Optimaalisetti, johon kuuluu Activize, Basics ja Restorate nimellä kulkevat tuotteet. Aamulla kahvin on korvannut Activize+Basics -aamujuoma ja iltaisin Restorate-paukku. Tällä tavalla saan kaikki päivään tarvittavat ja siitä palautumista auttavat ravinteet ilman vaivannäköä. Tietysti nämä ovat vain ravintolisiä, eli kyllä aitoa ruokaakin pitää syödä. Monipuolisen ruokavalion ylläpitäminen vaatii kuitenkin vaivannäköä ja valitettavasti siihen ei aina riitä aikaa. Lisäksi suuri osa kaupan elintarvikkeista ovat aika ravinneköyhiä ja täynnä lisäaineita.

Olen itse kyllä huomannut selvän eron entiseen. Energiaa on paljon enemmän kuin ennen ja monet ns. pikkuvaivat ovat aika lailla kadonneet Optimaalisetin käyttöönoton jälkeen. Esimerkiksi en enää kärsi migreeneistä ja vatsavaivoista. Yllättävä vaikutus näkyi iholla; olemus ei ole enää niin kalpea ja finnejäkään ei enää ilmesty.

fitline ravintolisät

(kuvassa linkki fitlinefakta.fi -sivustolle, jossa voi tutustua asiaan)

Lopuksi lyhyesti tuotteista:

Optimaalisetti sisältää Activize-, Restorate- sekä Basics-jauhot

Aamujuoma: Activize ja Basics

Activize sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit ja C-vitamiinia. Siinä on myös kofeiinia, joka on tosin peräisin guaranauutteesta, eikä kahvista. Guaranan kofeiini on pitkään vaikuttava ja turvallista. B-vitamiinit ovat elintärkeitä ihmisille ja tukevat mm. aivojen ja hermoston toimintaa. Tästä syntyy jauheen energiaa ja pirteyttä lisäävä vaikutus. C-vitamiini suojaa soluja hapettumiselta (antioksidantti) ja toimii B-vitamiinein kanssa immuniteetin vahvistamiseksi. Activize tehostaa myös elimistön hapenottokykyä ja sen hyödyntämistä, mikä on varsin tärkeää paljon liikkuvilla yhä kovempien suoritusten saavuttamiseksi.

Basicsin vaikutukset tähtäävät taas suolistoon ja se sisältää A-, C- ja E-vitamiinien lisäksi paljon hyviä ravintokuituja, entsyymejä, seleeniä ja proteiineja. Kuidut puhdistavat suolistoa kuonasta ja tehostavat sen toimintaa. Lisäksi ne ylläpitävät suolistomme tervettä bakteerikantaa, jolla on suuri merkitys ruoan imeytymiseen ja vastustuskyvylle. Basicsin ruuansulatusentsyymit pilkkovat ruokaa ja näin helpottavat ruuansulatusvaivoja.

Iltajuoma: Restorate

Restorate on palautusjuoma, joka sisältää kivennäis- ja hivenaineita sekä paljon D-vitamiinia auttamaan näiden imeytymisessä. Se hoitaa kehon happo-emästasapainoa. Mineraalit ovat monella tapaa tärkeitä ja näin kuntoilevalle varsinkin lihasten ja luuston kannalta. Tuo palautusjuoma ei siis tarkoita, että Restorate olisi proteiinipirtelö, vaan se auttaa elimistöä palautumaan päivän rasituksesta ja auttaa paremman unenlaadun saavuttamisessa.

Kerrro kaverille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *